The CW finale yaklaşan Crazy Ex-Girlfriend'in alternatifini buldu: Nobody's Princess

Masal prensesleri günümüzde yaşasaydı nasıl olurdu? The CW kanalı müzikal komedi-drama "Nobody's Princess"ın geliştirme çalışmalarına başladı. Nobody's Princess dizisinin konusu ne?

The CW kanalının müzikal komedi-draması Crazy Ex-Girlfriend sona yaklaşıyor. 18 bölümden oluşan final sezonu devam etmekte olan dizinin alternatifi için çalışmalar ise sürüyor.

Kanal, klasikleşmiş peri masalı prenseslerine günümüz bakış açısıyla yaklaşacak "Nobody's Princess" isimli müzikal komedi projesinin geliştirme çalışmalarına başladı.

18-11/15/richard-keith-ve-erin-cardillo.jpg

"NOBODY'S PRINCESS" DİZİSİNİN KONUSU NE?

Life Sentence yaratıcıları Erin Cardillo ve Richard Keith, şarkı sözü yazarları/senaristler Alan Zachary ve Michael Weiner (First Date müzikali), Fulwell 73 (The Late Late Show with James Corden) ve CBS TV Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin konusu şöyle:

Cardillo, Keith, Zachary ve Weiner'den oluşan ekibin yazar-yürütücü yapımcılığını üstlendiği Nobody's Princess, dört klasik masal prensesinin hikayelerinin günümüz nesline uyarlanarak yeniden canlandırıldığı bir müzikal komedi olarak nitelendiriliyor.

"Bir zamanlar çok uzaktaki bir ülkede" prenseslerin kendilerini bulmaları için gerçek aşkı bekledikleri klasikleşmiş masal kalıbının dışına çıkarak şimdiki zamanın New York'una gidiyoruz. Yirmili yaşlarda bir arkadaş grubu oluşturan prensesler, dünyayı değiştirmeye ve sonsuz mutluluğu kendi koşul ve tercihlerine göre yaratmaya çalışmaktadırlar.

Yazar ekibinin yanında Fulwell 73 iş ortakları James Corden, Jeff Grosvenor, Ben Winston ve Leo Pearlman projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

18-11/15/crazy-ex-girlfriend-dizisi.jpg

Bu dizi projesi Keith ve Cardillo ikilisinin, Fox'a sattıkları The Family Practice'in ardından bu sezon için geliştirdikleri ikinci dizi projesi olyor. İkili, The CW ekranlarında bir sezon hayatta kalabilen Life Sentence dizisinin yaratıcıları olarak biliniyor. Kanalın geçmiş dönemdeki dizilerinden Significant Mother'ın da ortak yaratıcıları olan Keith ve Cardillo ayrıca Fuller House'da yürütücü yapımcı olarak görev yapmakta.

Zachary & Weiner ikilisi ise son olarak ABC'nin masal ve gerçek dünyayı harmanlayan fantastik dizisi Once Upon a Time'ın müzikal bölümü "The Song in Your Heart"ın müziklerini hazırlamıştı.

CBS TV Studios, Fulwell 73 ve In Good Company ortaklığında hazırlanan dizinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin