Masterchef Murat: "İnsanları güldürelim dedik, galiba dozunu kaçırdık!"

Masterchef yarışmasından diskalifiye edilen Murat, yarışma ile ilgili merak edilen konuları açıklığa kavuşturdu!

Nurşah
15 Kasım 2018 - 17:07
Magazin

Geçtiğimiz salı günü yayınlanan bölümde, Masterchef jürileri tarafından diskalifiye edilen Murat 2. Sayfa programına telefonla bağlandı ve konu ile ilgili merak edilenleri açıkladı!

 "Ben öyle bir kişi değilim..."

Masterchef Murat neden bu kadar agresif bir tavır sergilediğini soran program sunuculara şu açıklamalarda bulundu:

"Ben öyle bir kişi değilim Tamamen trol yapıyorduk. İnsanları güldürelim dedik, galiba dozunu kaçırdık. Herkesten özür dilerim. Eşim var, 2 çocuğum var. Okul arkadaşları var. Bunları düşünmek lazım. Ben bana söz hakkı verirler de, özür dilerim diye düşündüm. "

Survivor yarışmasına katılacağına ilişkin kendisine yöneltilen sorulara şu yanıtı verdi:

"Hiç haberim yok. Eğer Acun abi vazgeçtiyse bir bildiği vardır. Doğru yapmıştır. Acun Baba'yı severim..."

 18-11/15/masterchef-murat-elendi-mi.jpg

Yarışmacılara ve şeflere oldukça sıkıntılı anlar yaşatan ve sınırları zorlayan Masterchef Murat diskalifiye olması ile de çeşitli açıklamalarda bulundu

"Yok ben şok oldum zaten, ben televizyondan izledim. Normalde salı günü çekim vardı.... Haberim yok, evde çekime gideğim diye bekliyordum. Yayını izlerken diskalifiye edildiğimi öğrendim. En azından bir haber verilseydi hoş olurdu. Ben bu camiaya çıktığıma bile pişmanım. Ben telefon kullanmasını bile bilmem... Programda biraz ön plana çıkmak isteyip şımardım galiba. Olmayacak işler yapmışım..."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin