Demet Özdemir ve Engin Akyürek'li Adım Farah'tan ilk kareler geldi! Dizi ne zaman yayınlanacak?

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolünde oynadığı 'Adım Farah' dizisinden merakla beklenen ilk kareler geldi Peki Adım Farah ne zaman yayınlanacak? Adım Farah'ta kim kim canlandıracak?Adım Farah dizisinin konusu ne? Adım Farah oyuncuları kimler? Adım Farah dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Adım Farah dizisi fragmanı yayınlandı mı? Adım Farah dizisi nerede çekiliyor? Adım Farah dizisi uyarlama mı? Adım Farah'ın Tahir'i kimdir? Engin kimdir? Adım Farah'ın Farah'ı kimdir? Demet Özdemir kim?

Volkan Usta
30 Ocak 2023 - 12:34
Kültür Sanat

Adından sıkça söz ettiren ve yayın tarihi merakla beklenen Adım Farah dizisinin çekimleri devam ediyor.

Hem güçlü kadrosu hem de merak edilen senaryosu ile şimdiden hakkında çokça konuşulan sezonun iddialı dizisi Adım Farah setinde, Demet Özdemir ve Engin Akyürek teaser çekimi esnasında beraber kamera karşısına geçtiler.

23-01/30/adim-farah-1.jpg

Çok yakında FOX ekranlarında olacak dizi; ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını konu alacak. 

Adım Farah dizisi; Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in yanı sıra;  Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi birbirinden güçlü isimleri de izleyici ile buluşturacak.

23-01/30/adim-farah-3.jpg

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği “Adım Farah”ın yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur’un  birlikte kaleme aldıkları “Adım Farah, yakında FOX’ta.

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin