Demet Özdemir ve Kaan Yıldırım aşk iddialarına yanıt verdi!

Başarılı iki oyuncu hakkında çıkan aşk iddiaları taraflarca yalanlandı.

Merve Mutlu
22 Ağustos 2019 - 10:51
Magazin

Yakın zamanda final yapan Erkenci Kuş dizisi ile büyük bir şöhrete kavuşan ve partneri Can Yaman ile aşk yaşadığı iddiaları bir türlü sona ermeyen Demet Özdemir'in adı bu kez başka bir yakışıklı oyuncu ile anılmaya başladı. Kendisi gibi oyuncu olan eşi Ezgi Eyüboğlu ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran ve Halka dizisi ile öne çıkan Kaan Yıldırım ile Özdemir'in fotoğrafları ortalığı karıştırdı.

19-08/22/demet-kaan.png

Demet Özdemir'in Yalıkavak'ta kiraladığı villada görüntülenen ikili hakkında tüm magazin dünyası aynı kanıya vararak ilişkileri olduğunu iddia etti. İki oyuncudan da açıklama gecikmedi. 

Demet Özdemir konuyla ilgili olarak; Birçok şey yazıldı çizildi, bugün çıkan haberlerden sonra açıklama yapmak zorunda hissettim. Kaan ile arkadaşız, aramızda bir şey yok, fotoğraflar da sohbet sırasında çekilmiş fotoğraflar. Sohbet ederken ikimizdik ama yazıldığı gibi evde baş başa değildik. Çook uzun zamandır hayal ettiğim tatili yapıyorum, arkadaşlarımın, dostlarımın, ailemin gelip gittiği... uzun çalışma temposunun yükünü attığım... dinlenmeye biraz daha devam yeni güzel projelere enerji toplamak içim." dedi. 

19-08/22/demet-ozdemir.png

Kaan Yıldırım da kişisel hesabından, "Çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Demet Özdemir benim arkadaşımdır." açıklaması yaptı. 

19-08/22/kaan-yildriim.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin