Taner Ölmez ve Onur Tuna'nın Mucize Doktor dizisinden bir tanıtım daha yayınlandı!

Fox ekranlarının yeni sezon dizisi Mucize Doktor'dan yeni tanıtım geldi.

Merve Mutlu
22 Ağustos 2019 - 10:15
Yeni Bölüm

Dünyanın en popüler dizilerinden biri olan The Good Doctor 'dan Türkiye'ye Mucize Doktor adı ile uyarlanan ve başrolünde Taner Ölmez'in rol aldığı diziden yeni bir tanıtım daha yayınlandı. 

19-08/22/ali-vefa.png

Otizmli bir gencin Tıp Fakültesi'ni bitirerek doktor olmasını ve yaşadıklarını eksene alarak izleyicilere sıcak bir hikaye sunacak olan Mucize Doktor dizisinin tanıtımları oldukça büyük beğeni topladı. Oyuncu kadrosunda başroldeki Taner Ölmez'in dışında; Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ile Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları bir araya getiren Mucize Doktor için geri sayım başladı.

Mucize Doktor 2. tanıtımı yayınlandı:

19-08/22/mucize-doktor.png

Çocukluğunda otistik olduğu için babasından fiziksel ve psikolojik şiddet gören Ali Vefa, çocuk yaşta kaybettiği abisinin ardından doktor olmak istiyor. Rahatsızlığı nedeniyle başarısız olacağı düşünülürken çok derin bir hafıza ve çok boyutlu bir zeka yetisine sahip olan Ali, eğitimini tamamlayarak doktor oluyor. Bir hastanede asistan cerrah olarak göreve başlayacak olan Ali'nin adı, tesadüfen kurtardığı bir hasta nedeniyle Mucize Doktor lakabıyla kendisinden önce hastaneye ulaşıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin