Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çareyi terapistte arıyor!

Gündeme düşen haberler sonrası ilişkilerinin çalkantıda olduğu iddia edilen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, ilişkilerini kurtarmak için çift terapistine başvurdu! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç boşanıyor mu? Demet Özdemir kaç yaşında? Oğuzhan Koç'un burcu ne? Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç boşanıyor mu?

Pınar Alçiçek
06 Nisan 2023 - 17:27
Magazin

Geçtiğimiz aylarda görkemli bir düğünle hayatlarını birleştiren şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Demet Özdemir ilişkisinde büyük kriz yaşandığı gündemin diline düşmüştü... İşte son gelişmeler!

23-03/20/1679037522-bcfe4808556f8ca216c3.jpg

DEMET ÖZDEMİR AÇIKLADI!

Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde Moda'daki set çıkışında muhabir mikrofonuna konuşmuş ve “Evliliğimizde sıkıntılar olduğu doğru. Ancak her evlilikte sorun oluyor. Bu bizim özel hayatımız ve çok hassas bir konu. Herkesin buna saygı duymasını istiyorum. Evi terk ettiğim, evi ayırdığım, eski evime geri döndüğüm iddiaları doğru değil, böyle bir şey yok” açıklamasında bulunmuştu

23-04/06/641314054e3fe10c58431c96.jpg

TERAPİYE BAŞVURDULAR!

Evliliklerindeki krizi aralarında çözemeyeceğini düşünen Demet Özdemir, Oğuzhan Koç'u da ikna ederek Suadiye'deki çift terapisine başvurdu. Aralarının hala soğuk olduğu öğrenilen çiftin profesyonel yardım almasının buzları eritip eritmeyeceği ise merak konusu oldu...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin