Demet Özdemir yeni dizisi Evim hakkında konuştu!

Ekranların sevilen ismi yeni dizisi hakkında açıklama yaptı.

Merve Mutlu
15 Kasım 2019 - 09:30
Magazin

En son Erkenci Kuş dizisinde Sanem karakterini canlandırarak başrolde Can Yaman ile oynayan Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ile oynayacağı yeni dizisi Evim hakkında açıklama yaptı. 

19-11/15/evim-dizisi-demet-ozdemir.png

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun "Camdaki Kız" adlı eserinden uyarlanarak hazırlanan dizinin kadrosunda Fatih Koyunoğlu, Nurşim Demir, Zuhal Gencer ve Kağan Taşaner de yer alıyor.

Demet Özdemir'den Evim dizisi hakkında açıklama yaptı

19-11/15/evim-dizisi-hakkinda-aciklama.jpg

tv'e yeni dizisi hakkında açıklama yapan Özdemir; "Okuma provaları gerçekleştirdik. Yakında, 1 hafta içinde sete çıkmayı düşünüyoruz, eğer bir aksilik çıkmazsa. Müthiş bir iş benim için dramayı ilk defa yapacağım. O yüzden heyecanım iki katı, çok daha yüksek. Siz de beğenirseniz o zaman tadından yenmeyecek." sözleri ile yeni projesi Evim'i anlattı. 

19-11/15/panten.png

Eski dizi partneri Can Yaman ile yaşadığı uyum gibi bir uyumun yakalanıp yakalanamayacağı soran muhabirlere de; "İşimiz zaten tam anlamıyla da bu. Yani bunun karşılığını vermemiz gerekiyor. İnşallah öyle hisseder herkes." cevabını verdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin