Cansu Dere'li Ferhat ile Şirin dizisinden bir tanıtım daha!

Ekran macerasına hazırlanan Ferhat ile Şirin'in yeni tanıtımı yayınlandı.

Merve Mutlu
15 Kasım 2019 - 10:29
Yeni Bölüm

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar ve Cansu Dere'nin yer aldığı, O3 Medya ile Artistanbul ortak yapımı Ferhat ile Şirin dizisi, ekran macerasına başlamak için gün sayıyor. 

19-11/15/irin.png

kadrosunda Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Emel Çölgeçen, Işıl Yücesoy ve Şehsuvar Aktaş gibi isimlerin de yer aldığı Fox ekranlarının yeni dizisinden yeni bir tanıtım daha geldi. 22 Kasım akşamı izleyici ile tanışacak olan dizinin tanıtımı izleyenlerde merak uyandırdı.

Dizinin konusu: 

19-11/15/ferheat-ile-sirin.png

Bir yandan düşmanları ile savaşan Ferhat, o savaş meydanında Banu'nun kardeşi Şirin'e aşık olur ve imkansız bir aşka yenik düşerler.. 

Ferhat ile Şirin dizisinden yeni tanıtım yayınlandı

Dizi için hazırlanan 2. tanıtımın da yayınlanması ile sevilen oyuncuların hayranlarını büyük bir coşku sardı. Uzun süredir ekranlarda olmayan Cansu Dere, Söz dizisinde hayranlarını artıran Tolga Sarıtaş ve en son Şahin Tepesi adlı dizide yer alan Leyla Tanlar'ın yeni dizisi çok yakında başlıyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin