Masterchef'te kim elendi? 14 Kasım 48. bölüm eleme gecesi

Ekranların sevilen programı Masterchef'te yine eleme heyecanı yaşandı.

Merve Mutlu
15 Kasım 2019 - 11:12
Magazin

Başarılı yapımcı Acun Ilıcalı'nın kanalı olan tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef programında geçtiğimiz akşam yine eleme heyecanı yaşandı. "Yarışmadan ayrılan kim oldu?" sorusu ise programı kaçıranların en çok aradığı soru oldu. 

19-11/15/masterchefte-kim-elendi.png

Jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin yaptığı MasterChef'in 2. sezon 48. bölümde yine heyecan dolu anlar yaşandı. 

Masterchef 48. bölümde kim elendi?

Yarışmada sona kalan 4 yarışmacı balık ve dip sos hazırladı. Alican, Mustafa, Ekin ve Yasin arasında kıyasıya rekabet yaşanırken kimin yarışmadan ayrılacağı merak edildi. Elemenin 1.'si Ekin olurken 2. en başarılı tabak Yasin'e aitti. Gözyaşlarını tutamayan Yasin izleyenlere de duygusal anlar yaşattı.

19-11/15/yarisma-eleme.png

Yarışmadan elenen isim ise Mustafa oldu. "Bunu beklemiyordum. Konuşmak istiyorum. Alican'ın tabağı benim tabağımdan iyi değildi bu 1. Her şey eksikti, bana 4 tane soğan söylediniz. Soğanına kadar artı defne yaprağı. Defne yaprağı da yoktu. Üzgünüm, gerçekten üzgünüm. Ama keşke tabak yapamasaydım da gitseydim. Bak ona karşı değilim. Ama Alican'ın tabağı hiçbir şekilde benim tabağımın önüne geçemezdi. Ben buna adım gibi eminim şefim. Yeri geldi görsellik dediniz, yeri geldi lezzet dediniz. Burada görselliğe önem vermiyorsanız niye o zaman benden görsel bir şey istediniz? Keşke ben buraya başvuru yapmasaydım da kendi halimde bir Mustafa olarak kalsaydım. Kimse beni bilmeseydi, kimse beni sevmeseydi."  diyen Mustafa sinirlerine hakim olamadı..

19-11/15/mustafa-4.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin