Can Yaman'dan Demet Özdemir açıklaması!

Oyuncu Can Yaman eski partneri hakkındaki soruya yanıt verdi.

Merve Mutlu
15 Kasım 2019 - 14:02
Magazin

Oyuncu Can Yaman yakın zamanda final yapan Erkenci Kuş dizisinde partneri olan ve sık sık adı aşk dedikodusuna karışan güzel oyuncu Demet Özdemir hakkında sorulan sorulara oldukça net cevap verdi. 

19-11/15/can-yaman-demet-ozdemir.png

Hayranları tarafından yoğun ilgi gören Yaman, kendisine yine Özdemir ile ilgili sorular yönelten muhabirlere şu cevabı verdi; 

"Demet'le ilgili bu kadar hiçbir özel konuya cevap vermedim. Bundan sonra da cevap vermek çok yersiz olur. Demet benim için çok değerli, çok kıymetli, çok özel. Her zaman da böyle olacak. Ne olursa olsun ne yaparsa yapsın. Hiç önemli değil. Hep de böyle kalacak. Özel sorulara cevap vermeyeceğim bana kalsın. Her zaman yanındayım. Her zaman da bir numaralı fanı, takipçisi ben olacağım. Bu bir gerçek. Her zaman ben onu severek izliyorum. Benim için çok kıymetli, yetenekli, çok özel bir oyuncudur Demet. Hep de öyle kalacak."

19-11/15/demet-ozdemir-can-yaman.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin