Exatlon Challenge yarışmacısı Hayrettin kimdir?

tv8 ekranlarının yeni yarışma programının yarışmacıları belli oldu. Hayrettin kimdir?

Merve Mutlu
15 Kasım 2019 - 14:41
Yeni Bölüm

tv8'in patronu olan başarılı yapımcı Acun Ilıcalı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile yeni projesindeki isimleri duyurdu. Exatlon Challenge'da birbirinden renkli 18 youtuber yer alacak.

Exatlon Challenge yarışmacısı Hayrettin kimdir?  

19-11/15/hayrettin-kim.jpg

Tam adı Hayrettin Onur Karaoğuz'dur. 1984 doğumludur.  2004 yılında Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü'nü kazanan Karaoğuz reklamcılık ve tiyatro eğitimi aldı. 009 senesinde arkadaşlarıyla sahneye koydukları absurd-komedi tarzı "Kral Übü" oyunu ile çeşitli ödüller aldı. Üniversitede arkadaş grubuyla bir ekip oluşturan Hayrettin o dönem çektiği komik videolar ile sosyal medyada ses getirmeye başladı.

19-11/15/hayrettin-kimdir.jpg

Çağan Irmak'ın filmi olan 'Issız Adam'a karşı "Kızsız Adam" videosu medyada büyük beğeni topladı. Reklamlarda ve dizilerde oynamaya başlayan Hayrettin, Exatlon Challenge yarışmasında yer alıyor.

Exatlon Challenge nedir?

Yarışmada olduğu çok önceden açıklanan Orkun Işıtmak daha önce katıldığı bir magazin programında bu projeden bahsetmiş, "Exatlon Challenge, Survivor'dan farklı olacak ve toplamda 18 yarışmacı aynı evde kalacak. Farklı takımlarda 9'ar şekilde bölünecek olan 18 yarışmacı aynı evi paylaşacaklar ve bir yandan da Reality Show tarzında bir proje ortaya çıkacak. Öte yandan projede çok önemli isimler yer alıyor. Onları daha sonra açıklayacağım." demişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin