Demet Özdemir, Yunan DJ Sergio hakkındaki aşk sorusuna ne cevap verdi?

Demet Özdemir, adının anıldığı Yunan DJ hakkında ne dedi? Demet Özdemir ve Sergio sevgili mi? Demet Özdemir'in sevgilisi kim? Adı ne? Ne zamandır birlikteler? Tanışma hikayeleri nasıl? Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Pınar Alçiçek
14 Ağustos 2023 - 11:24
Magazin

Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edilen Demet Özdemir, Yunanistan’dan ev alarak yaz aylarının büyük bir çoğunluğunu orada geçirmişti.

23-08/14/dfv-1692001804.jpg

Geçtiğimiz gün Türkiye'ye ayak basan Özdemir, "Yunanistan tatili güzel, hareketli ve eğlenceli geçti, ben bile döneceğimi beklemiyordum siz beni nasıl buldunuz?" diyerek muhabirlerle sohbet etti. 

Yunanistan'dan ev aldığını söyleyen oyuncu "Çok önce planladığım bir şeydi ve yeni tamamlandı. İçi yapıldığı için çok gidip gelmek zorunda kaldım. Herkes soluksuz bir tatil yaptığımı sanıyor ama öyle değil. Hem tatil yaptım hem de evin dekarasyonu ile ilgilendim" dedi.

Yunan DJ Sergio ile ilgili sorulara "Çok teşekkür ederim size. Sizi ve sorularınızı çok özlemişim" cevabını vermekle yetindi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin