Demet Özdemir'den "Doğduğun Ev Kaderindir setinde kriz çıktı!" haberlerine gönderme!

Sevilen dizi Doğduğun Ev Kaderindir'in setinde kriz çıktığı haberleri ti'ye alındı.

Merve Mutlu
14 Temmuz 2020 - 12:12
Magazin

Başrollerinde Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'un yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, geçtiğimiz günlerde sezon finali yaparak ekran macerasına ara verdi.

20-07/14/dogdugun-ev.png

Başarılı hikayesi ve sevilen oyuncu kadrosu ile geniş bir hayran kitlesine sahip dizi için geçtiğimiz günlerde sette kriz çıktığı haberi yapılmıştı. Yeni sezon için stok bölümler çekilen dizi hakkında çıkan iddialara göre Mehdi karakterini canlandıran başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol sette huzursuzluk yaratmış, ardından da karavanına girmiş ve çıkmamıştı. Çekimlerin aksamasına neden olan bu hareketin yaşandığı iddiaları kafaları karıştırırken, Çelikkol'un partneri Demet Özdemir bu iddiaları ti'ye alan bir paylaşım yaptı.

20-07/14/demet-ozdemir.png

20-07/14/zdemir.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin