Demet Özdemir'den Engin Akyürek açıklaması!

Adım Farah dizisiyle ekranlara gelmesi beklenen oyuncu Demet Özdemir, dün akşamki kutlama sonrası muhabirlerin sorularını yanıtladı! Engin Akyürek hakkında samimi açıklamalarda bulunan Demet Özdemir işte şu ifadeleri kullandı... Demet Özdemir kimdir? Benim Adım Farah dizisi ne zaman yayınlanacak? Engin Akyürek kimdir? Benim Adım Farah hangi kanalda yayınlanacak?

Pınar Alçiçek
20 Ocak 2023 - 14:17
Magazin

Son olarak Disney+'ın dijital projesi 'Dünyayla Benim Aramda' ile çok konuşulan Demet Özdemir, dün gece eşi Oğuzhan Koç ile Candaş Tolga Işık’ın kurucusu olduğu Kafa Dergisi’nin kutlamasına katıldı. 

Yeni dizisi 'Adım Farahın setinden geldiğini söyleyen ünlü oyuncu Özdemir “Dramatik güzel biraz dramatik bir sahne çektik. O yüzden normal hayata adapte olmaya çalışıyorum. Sesim de kısıldı ama çekimler çok güzel gidiyor. Benim için çok kıymetli bir iş olacak baştan sona…” dedi.

23-01/20/as.jpg

"ENGİN ÇOK TATLI BİRİ!"

'Adım Farah' dizisindeki partneri Engin Akyürek hakkında konuşan güzel “Şu anda Engin Akyürek’le 5 gündür falan beraber çalışıyoruz. Çok yeni tanıştık. Bu arada çok tatlı bu zamana kadar hep takip ettiğim çok beğenerek izlediğim biriydi. O yüzden çok mutluyum. Bence güzel geçiyor, her şey daha 5 gün oldu çok emin konuşamıyorum ama herkes çok iyi… Yolunda her şey çok yolunda…” açıklamasında bulundu.

'Adım Farah' dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? 

Demet ÖzdemirEngin Akyürek, Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi birbirinden güçlü isimlerin yer aldığı dizi, ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını konu alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin