Deniz Baysal'dan sarsıcı itiraf: "Kendi değerimin geç farkına vardım!"

Hakan Gence’nin Sıkı Muhabbet programına konuk olan Deniz Baysal, özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu... Deniz Baysal kimdir? Kiminle evli? Çocuğu var mı? Teşkilat 64. bölüm fragmanı izle!

Pınar Alçiçek
03 Şubat 2023 - 15:35
Magazin

Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Deniz Baysal, Hakan Gence sunuculuğundaki Sıkı Muhabbet programına konuk oldu! İtirafları ve esprili tavrıyla kalpleri kazanan Baysal, özel hayatı hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Deniz Baysal, “Konserlerde kızlar eşime çığlık atmasa sıkıntı olur. ‘Kimsenin beğenmediği adamı mı aldım?’ diye düşünürüm...” şeklinde espri yaparak, şarkıcı eşi Barış Yurtçu ile ilişkilerinde kıskançlığa yer vermediklerini söyledi.

23-02/03/2023-02-03-28.png

Çocukla alakalı sorulara ise cevabı "Benim bedenim, benim kararım. O sorumluluğu istemiyorum. Ben kendimi, özgürlüğümü biraz geç keşfettim, kendi değerimin geç farkına vardım. Çocuğa yazık diye düşünüyorum" şeklinde oldu...

23-02/03/2023-02-03-32.png

Oyunculuğuyla anılmak istediğinden bahseden güzel oyuncu: “Güzelliğin sonra ne faydası olacak ki? Göçtüm, gittim bu dünyadan, “Güzel kadındı” denmesi bana bir şey ifade etmez. Emeğim görülsün yeter” diye belirtti.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin