Demet Özdemir, tekne iddialarına yanıt verdi!

Güzel oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı eşi Oğuzhan Koç, geçtiğimiz yaz Muğla'da tekne tatiline çıkmıştı. Göcek’te ön balayı yapan çift, bu yıl da tekne tatilini tekrarlamak istedi ancak kira ücretini fazla bulduğu ve bu sebeple tekne satın almak istediği iddia ediliyordu.... Demet Özdemir o iddialara yanıt verdi! Demet Özdemir kimdir? Oğuzhan Koç'la ne zaman evlendi?

Pınar Alçiçek
03 Şubat 2023 - 15:32
Magazin

2022 yılının Haziran ayında aile arasında düzenlediği kutlamayla Oğuzhan Koç ile nişanlanan Demet Özdemir, Muğla'da tekne kiralayarak ön balayına çıkmışlardı. Bu tatilden fazlaca keyif alan Özdemir, kameralara el sallayarak mutluluğunu ilan etmişti.

23-02/01/63da081686b2446ee4eb6fa3.jpg

Bu anı tekrardan deneyimlemek isteyen oyuncu Özdemir, hazırlıklara başlayarak tekne kiralamak istedi fakat kiralama ücretlerine gelen zamlar oyuncuyu hayal kırıklığına uğratmıştı!

23-02/01/63da082d86b2446ee4eb6fa8.jpg

Bu hayal kırıklığını tekne satın alarak telafi edeceği düşünülen 30 yaşındaki Demet Özdemir, mekan çıkışı muhabirlerin bu sorusuna gülerek şu cevabı verdi:  “Arkadaşlar hayat o kadar kolay değil ya…” 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin