Deniz Baysal'dan yasak aşk tepkisi!

Yeri yerinden oynatan yasak aşk iddiasına Deniz Baysal'dan çok sert tepki! Hangi oyuncu ve yönetmen aşk yaşıyor? Deniz Baysal kimdir? Kaç yaşında? Kiminle evli?

Pınar Alçiçek
17 Mart 2023 - 15:47
Magazin

Son olarak Teşkilat dizisiyle sıkça adından bahsettiren yetenekli oyuncu Deniz Baysal, isimsiz olarak ortaya atılan 'sette yasak aşk' iddiasının kendisiyle bağdaştırılmasına tokat gibi cevap verdi! İşte detaylar...

Müzik grubu Gece'nin solisti Barış Yurtçu ile mutlu bir evlilik sürdüren Deniz Baysal, yasak aşk iddiasından nasibini alan ünlüler arasında!

23-03/17/tatilde-aska-gelen-deniz-baysal-esini-opucuklere-15111285_7533_m.jpg

Evli bir oyuncu ve evli bir yönetmenin karavanda aşk yaşadığı bombasının patlaması ardından okların kendisine dönmesinden rahatsız olan Baysal, Instagram kullanıcısının o yorumuna şu cevabı verdi:

"Siz neye dayanarak bize bu itirayı atabiliyorsunuz peki? Kadın isim vermeden haber yapıyo, sizde burda cadı avına mı çıkıyorsunuz hanımefendi?"

23-03/17/screenshot-1_210.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin