Deniz Çakır hakkında başlatılan soruşturmada yeni gelişmeler var!

Ünlü oyuncu Deniz Çakır hakkında, başörtülü kadınlara yönelik hakaret gerekçesiyle açılan soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
10 Ocak 2019 - 15:39
Magazin

Başarılı ve güzel oyuncu Deniz Çakır, geçtiğmiz günlerde gittiği bir cafede, başörtülü kadınlara hakaret ettiği gerekçesiyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu. 

Deniz Çakır'ın, aynı mekanda oturduğu başörtülü kadınlara, “Arabistan’dan mı geldiniz? Ne geziyorsunuz buralarda” dediği öne sürülmüş, gündeme bomba gibi düşmüştü.

19-01/10/deniz-cakir.png

Suskunluğunu koruyan başarılı oyuncu Deniz Çakır, gelen eleştiri yağmurunun ardından "Zorunlu Açıklama" başlığı ile bir açıklama yaparak iddiaları reddetmişti. Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Ece Erken de bahsi geçen cafeye giderek mekan çalışanlarıyla görüştüğünü, böyle bir olayın yaşanmadığını ve hatta çalışanların Deniz Çakır lehine ifade vereceklerini söylemişti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, türbanlı kadınlara hakaret ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma açılan oyuncu Deniz Çakır'ı eleştirmiş "Bu ülkenin başörtülü hanımlarına 'Suudi Arabistan'a gidin' demek faşistliğin en sefil halidir. Adı da neymiş? Sanatçıymış. Buyurun. Dert başka, ne derseniz deyin. Bu ülkede insanların yaşam biçimleriyle uğraşan CHP zihniyetidir" açıklaması yaparak duruma el koymuştu.

Tüm bu gelişmelerin ardından başarılı oyuncu Deniz Çakır'ın yarın İstanbul Adliyesine gidip savcıya ifade vereceği öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin