İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin'in dizisi Muhteşem İkili dizisinin yayın günü değişti!

Kanal D'nin sevilen dizisi Muhteşem İkili'nin yayın günü değişti. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
10 Ocak 2019 - 16:47
Magazin

Başrollerinde Kerem Bürsin ve İbrahim Çelikkol'un rol aldığı, Öykü Karayel ve Özge Gürel'in eşlik ettiği, Kanal D ekranlarının sevilen polisiye dizisi Muhteşem İkili'nin yayın günü değişti.

Biri Avrupa biri de Anadolu yakasının en iyi polisleri olan MKC ve Barca'nın, bir operasyon için birlikte çalışmak zorunda kalmasıyla başlayan heyecan dolu dizi, ilgiyle izlenmeye devam ediyor. 

19-01/10/wefwe.jpg

Hakkında erken final iddiaları dolaşan ve yalan olduğu ortaya çıkan, Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da ilgiyle izlenen Muhteşem İkili dizisi perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelmişti. 

Yayın gününde reyting listelerinde yapımcının yüzünü güldüren Muhteşem İkili'nin geçtiğimiz günlerde yönetmeni değişmişti. Bu hamlenin üzerine yeni bir hamle daha yapıldı ve mynet'in "iddialara göre" diyerek verdiği habere göre artık perşembe akşamları yayınlanmayacak. 

Muhteşem İkili hangi gün?

19-01/10/mkc.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi Muhteşem İkili'nin perşembe olan yayın günü iddialara göre artık salı günü olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin