Kral Tv kapanıyor! Yayın hayatına artık dijitalde devam edecek...

Müzik kanalı olan Kral Tv kapanıyor iddiaları şu an gündemde. İşte detaylar..

Merve Mutlu
10 Ocak 2019 - 17:05
Magazin

Doğuş Yayın Grubu'na ait olan müzik kanalı Kral Tv hakkında bir süredir farklı iddialar dolanıyordu. Kulislerde konuşulan iddialardan bazıları Kral Tv'nin kapanacağı yönündeydi ve o iddialar doğru çıktı. 

19-01/10/kral-rtv.jpg

NTV Spor'un ardından Doğuş Yayın Grubu'nun bir kanalı daha kapanıyor. Müzik kanalı olarak yıllardır hizmet veren Kral Tv, Medyatava'nın haberine göre: çalışanlarına Kral TV'nin 1 Şubat itibariyle kapanacağı açıklandı.

Geçtiğimiz aylarda küçülmeye giden Kral Tv müzik kanalı, yayın hayatına artık yalnızca dijital üzerinden devam edecek. 

1994 yılında Cem Uzan tarafından kurulan ve Türkiye'nin ilk video müzik kanalı olan Kral Tv, uzun yıllardır düzenlediği dev prodüksiyonlu ödül törenleriyle adından söz ettirmeyi başarıyordu. Doğuş Yayın Grubuna 2008 yılında katılmasıyla başlayan daralmanın ardından şimdi ekibin büyük kısmıyla yolların ayrılacağı, kanalın yöneticisi Gezegen Mehmet'in (Mehmet Akbay) ise dijital yapılanmada görevine devam edeceği öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin