Vampir Günlükleri yıldızı Nina Dobrev'li Fam dizisi bu akşam başlıyor! Fam konusu ve fragmanı

CBS kanalının sezon ortası komedilerinden Fam ekran macerasına başlıyor. Fam nasıl bir dizi?

The CW kanalının uzun soluklu dizisi "The Vampire Diaries (Vampir Günlükleri)" ile başarılı bir ekran performansı gösteren Nina Dobrev'in Tone Bell ile başrollerini paylaştığı komedi dizisi "Fam" 10 Ocak Perşembe akşamı CBS ekranlarında izleyici ile ilk randevusuna çıkıyor.

"FAM" KONUSU

Fam'ın hikayesi; yeni nişanlısı Jay (Tone Bell) ve onun örnek ailesiyle birlikte düzgün bir aile yaşantısının hayalini kuran Clem (Dobrev) isimli bir kadını merkezine alıyor.

19-01/10/fam-poster.jpg

İşleri berbat etmekte üstüne olmayan 16 yaşındaki üvey kız kardeşi Shannon'ın (Odessa Adlon), kendisinden pek farkı olmayan babasından kaçarak yanına yerleşmesiyle Clem'in hayalleri ne yazık ki suya düşüyor!

"FAM" OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda bu üç ismin dışında Brian Stokes Mitchell (The Path) ve Sheryl Lee Ralph (Ray Donovan) yer alıyor.

19-01/10/fam-komedi-dizisi.jpg

Geçtiğimiz aylarda kamera arkasında yaşanan gelişme sonucu ortak showrunner Bob Kushell'ın ekiple ilişkisi görevi kötüye kullandığı gerekçesiyle sonlandırılmıştı.

Fam'in yürütücü yapımcı kadrosu Corinne Kingsbury, Aaron Kaplan, Wendi Trilling ve Dana Honor'dan oluşuyor.

"Fam" uzun fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin