Ezgi Mola kötü kalpli kraliçe oldu!

Başarılı ve güzel oyuncu Ezgi Mola, yer almaya başlayacağı müzikal için kraliçe oldu. İşte detaylar!

Merve Mutlu
11 Ocak 2019 - 09:29
Magazin

Başarılı ve güzel oyuncu Ezgi Mola, kadrosuna dahil olduğu Alice Harikalar Diyarı müzikalinde kötü kalpli kraliçe oldu. 

Serenay Sarıkaya'nın Alice'i, Enis Arıkan'ın Tavşan'ı, İbrahim Selim'in Kral'ı, Merve Dizdar'ın Kedi'yi, Şükrü Özyıldız'ın Şapkacı'yı canlandıracağı Alice Harikalar Müzikali'nden uyarlanan Alice Müzikalinde Ezgi Mola, kötü kalpli bir kraliçeyi canlandıracak.

19-01/11/ezgi-mola.png

Sempatik oyuncu Ezgi Mola'nın "Tanıştırayım; KRALİÇE. Ne kadar heyecanlı olduğumu bir bilseniz ! Bu masalın içinde olduğum için çok mutluyum! 7 Şubat’tan itibaren @zorlu_psm ‘de sizleri bekliyor olacağız. Tüm gelişmeleri @alicemuzikali sayfasından takip edebilirsiniz" notuyla paylaştığı fotoğraf büyük beğeni topladı. 

Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilerek edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olma özelliğine sahip olan Alice Harikalar Diyarında’ndan uyarlanan Alice Müzikali, 7 Şubat’ta seyirciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin