Deniz Çakır'ın yeni dizisi Vurgun'dan bir tanıtım daha geldi!

Başrollerinde Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya'nın rol alacağı Vurgun dizisinin yeni tanıtımı yayınlandı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
10 Ocak 2019 - 08:55
Magazin

Gold Film tarafından hazırlanan ve Fox ekranlarında izleyiciyle buluşmak için gün sayan Vurgun dizisinin ikinci fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır'ın rol alacağı Vurgun dizisi çok yakında izleyiciyle buluşacak.

Oyuncu kadrosuyla, daha başlamadan adından söz ettirmeye başlayan Vurgun dizisi: Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Begüm Birgören, Emre Kınay, Filiz Ahmet, Meryem Uzerli, Altan Erkekli, İnanç Konuklu, Aliye Uzunatağan gibi birbirinden başarılı oyuncuları bir araya getirerek beklentileri oldukça yükseltti. 

19-01/10/vurgn.png

Altan Dönmez'in yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı ‘’Vurgun” dizisi, 10 yıl sonra komadan uyanan Kemal'in (Erkan Petekkaya) ve eşi Reyhan'ın (Deniz Çakır) hikayesini konu alıyor.

 

Vurgun dizisinin yayınlanan 2. tanıtımında: uzun süredir komada kalan Kemal'in komaya girmesinden önce şirkette bir yangın çıktığını, o yangında orada kaldığını, hemşiresi Asya'nın ona karşı hisler beslediğini, eşinin onun uyanmasını çok istediğini ancak bir yerlerde bir hata yaptığını görüyoruz. Kemal uyandıktan sonra hemşire Asya'ya bile haber vermeden hastaneden çıkıp eve gidiyor ve "Bana bunu nasıl yaptınız?" diyor. 

Vurgun dizisinin ne zaman başlayacağı henüz bilinmezken, çekimleri son hız devam ediyor. 

İşte Vurgun dizisinin 2. fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin