Deniz Uğur'un yeni dizisi belli oldu! Fikret Kuşkan'ın Artvinli dizisinde rol alacak...

Televizyon ekranlarının sevilen yüzü Deniz Uğur Fikret Kuşkan'ın merakla beklenen Artvinli dizisinin kadrosuna katıldı!

Nurşah
06 Şubat 2019 - 11:04
Gündem

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Artvinli dizisinin kadrosuna başarılı oyuncu Deniz Uğur katıldı! Büyük bir merakla beklenen dizi hakkındaki detaylar giderek belirginleşiyor!

19-02/06/deniz-ugur-artvinli-dizi.jpg

Deniz Uğur Artvinli dizisinde!

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre geçtiğimiz sezon yine Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan İnsanlık Suçu dizisinde Ahmet Mümtaz Taylan ve Kaan Yıldırım ile rol alan Deniz Uğur'un yeni projesi Artvinli dizisi oldu...

19-02/06/deniz-ugur-yeni-dizi.jpg

Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Ozan Dolunay gibi hem başarılı hem de sevilen oyunculardan oluşan kadrosu ile dikkat çeken dizide Deniz Uğur Seher karakterine hayat verecek. İnatçı karakteri ile dikkatleri üzerine çekecek olan Seher, diziye heyecan katacak gibi görünüyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin