Denizkızı gerilimi Siren dizisinin 2. sezonuna gizemli bir karakter!

Freeform'un sevilen dizisi Siren'ın 2. sezon oyuncu kadrosuna Natalee Linez dahil oldu. Siren 2. sezon ne zaman başlıyor?

Volkan Küçükel
29 Ağustos 2018 - 16:34
Kültür Sanat

Hikayesi bir zamanlar denizkızlarının evi olduğu yönündeki efsanesi ile meşhur sahil kasabası Bristol Cove'da geçen Freeform'un gerilim türündeki dizisi "Siren"ın 2. sezon oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor.

SIREN 2. SEZONDA YENİ KARAKTERLER

Geçtiğimiz haftalarda Maddie'nin annesi ve Dale'in karısı Susan Bishop karakterini canlandırmak üzere Garcelle Beauvais'i kadrosuna ekleyen dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Natalee Linez tekrar eden bir rolle dahil oldu.

18-08/29/natalee-linez.jpg

Linez'i kendi gizli gündemine sahip gizemli Nicole karakteriyle izleyeceğiz. Kasabaya gelen Nicole, Xander'ın (Ian Verdun) dikkatini çekecek ve onu babasının acı dolu ölümünün etkilerinden kısa süreliğine de olsa uzaklaştıracak.

Linez'in oyunculuk kariyerinde The Art of Panic, The Swerve ve The Ladies Room gibi yapımlar bulunuyor.

Eric Wald ve Dean White ikilisi tarafından senaryosu kaleme alınan Siren'ın hikayesi; bir zamanlar deniz kızlarının evi olduğu yönündeki efsanesi ile meşhur sahil kasabası Bristol Cove'da geçiyor ve "deniz yüzeyinin altında kötü niyetli varlıklar olsaydı ne olurdu?" sorusunun cevabını arıyor.

Gizemli bir kız Ryn'ın (Eline Powell) ortaya çıkıp intikam amacıyla küçük balıkçı kasabasına hasar vermeye başlamasıyla hikaye şekillenmeye başlar. Deniz biyologları Ben (Alex Roe) ve Maddie (Fola Evans-Akingbola) birikim ve yeteneklerini kullanarak denizin derinliklerindeki bu ilkel avcının nasıl ve nereden geldiği, etrafta onun gibi daha fazla varlık olup olmadığını ortaya çıkarmak için birlikte çalışmaya başlarlar.

SIREN 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

18-08/29/siren-2-sezon-ne-zaman.jpg

Siren'ın 2. sezon bölümleri Ocak 2019'dan itibaren izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin