Detroiters 2. sezon onayını aldı

Comedy Central, yeni komedi dizisi Detroiters'a resmi ikinci sezon onayını verdi.

Sam ve Tim ile gülmeye devam! Comedy Central, yeni komedi dizisi "Detroiters"a resmi ikinci sezon onayını verdi.

DETROITERS İLE 2018'DE DEVAM!

Aynı zamanda oyuncu olarak dizide yer alan Sam Richardson (Veep) & Tim Robinson (Saturday Night Live) ikilisi ile birlikte, Joe Kelly ve Zach Kanin'in yaratıcısı olduğu Detroiters'ın ikinci sezonu önümüzdeki sene ekranlarda olacak.

TATMİN EDİCİ REYTİNGLER

İlk sezonu devam etmekte olan dizi, ekranlara gelen son bölümüyle kendi zaman diliminde 0.24 reyting oranı ve 0.426 izleyici rakamları ile sezon prömiyerinin ardından en yüksek izleyici sayısına ulaştı. Artan bu rakamlar karşısında kanal yönetimi de kayıtsız kalmadı ve dizi için yenileme kararı aldı.

17-03/21/detroiters-afis.jpg

Lorne Michaels, Jason Sudeikis ve Broadway Video'dan Andrew Singer'ın yapımcı kadrosunda bulunduğu Detroiters'ın yeni sezon onayı hakkında açıklamalarda bulunan Comedy Central Başkanı Kent Alterman şu ifadeleri kullandı: "Sam ve Tim'in tatlı, sersem dostlukları o kadar bulaşıcı ki insanların birbirine daha hoş davranmaya başladığını hissettik. Bir ihtimal ikinci sezonu D.C.'de çekeceğiz."

Sam Richardson, Tim Robinson, Pat Vern Harris, Lailani Ledesma, Mort Crim, Shawntay Dalo, Andre Belu, Jason Sudeikis, Christopher Powell gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin ilk sezon çekimleri Detroit'te gerçekleşiyor.

17-03/21/detroiters-dizi.jpg

KALABALIK KONUK OYUNCU LİSTESİ

Detroiters'ın ilk sezonunda konuk oyuncular olarak Obba Babatunde, Michael Che, Comedian CP, Steve Higgins, Richard Karn, Rick Mahorn, Keegan-Michael Key, Kevin Nash, Wendy Raquel Robinson, Cecily Strong, Trick Trick, George Wallace ve Malcolm-Jamal Warner gibi isimleri görüyoruz.

"Detroiters" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin