Detroiters dizisinin 3. sezonu olmayacak!

Comedy Central'ın Detroiters dizisi iki sezon sonunda resmen iptal edildi.

Comedy Central dizisi "Detroiters" için iptal kararı çıktı!

DETROITERS 3. SEZON OLMAYACAK!

Geride bıraktığımız yaz döneminde ikinci sezonunu noktalayan dizinin 3. sezonu olmayacak.

DETROITERS REYTİNGLERİ

İkinci sezonunda 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.14 reyting ve 268,000 izleyici ortamalarını elde eden dizi, ilk sezonuna kıyasla sırasıyla %27 ve %32'lik düşüş göstermişti.

İptal haberini Twitter hesabından duyuran ortak yaratıcı ve oyuncu Sam Richardson, Detroiters'ın bir ihtimal başka bir platformda yayın hayatına devam edebileceğini de ileri sürdü.

18-12/12/detroiters-afis.jpg

Richardson açıklamasında;

"Detroiters ne yazık ki Comedy Central'dan 3. sezon onayını alamadı. Diziyi izleyen ve destekleyen herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu projeyi hayata geçirmek bir rüya idi. Belki başka yerde yeni bir yuva buluruz, kim bilir? İçtenlikle, teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Gerçek yaşamda da yakın arkadaş olan Sam Richardson (Sam Duvet) ve Tim Robinson'ın (Tim Cramblin) başrollerini paylaştığı dizinin hikayesinin merkezinde; Motor City olarak bilinen Detroit'te ufak çaplı bir reklam ajansı işleten ve her şeyi birlikte yapan iki arkadaş yer alıyor.

Ne olursa olsun Sam ve Tim'in birbirlerine ve yaşadıkları şehre karşı sevgileri bocalamıyor.

18-12/12/detroiters-dizisi.jpg

Lorne Michaels, Jason Sudeikis, Joe Kelly ve Zach Kanin'in yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturduğu dizide Sudeikis tekrar eden rolle oyunculuk da yapıyor.

"Detroiters" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin