Devrim Özkan'dan aşk itirafı!

Ünlü oyuncu Devrim Özkan bir süredir birlikte oldukları iddia edilen Galatasaraylı Lucas Torreira ile aşk yaşadığını itiraf etti. Devrim Özkan kimdir? Kaç yaşında? Devrim Özkan sevgilisi kim?

Gülcan Tarımoğlu
05 Ekim 2023 - 11:51
Magazin

Son dönemde gerek özel hayatı ile gerekse iddialı pozları ile sık sık magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncu  Devrim Özkan'dan aşk itirafı geldi!

Bir süredir adı Galatasaraylı Lucas Torreira ile anılan ancak gerçekliği ortaya çıkmayan ilişki sonunda gün yüzüne çıktı!

Devrim Özkan ve Torreira, en son Miami'de yakalanmışlardı ve Torreira ile ilgili, "Hayatımdaki tek şey işimdir ve sadece işimle çok mutluyum" diyerek aşk iddialarını yalanlayan güzel oyuncu, bu kez itirafta bulundu!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen ve bir markanın yüzü olmak için görüşme yapacağını söyleyen Özkan, "Önümüzdeki günlerde yeni bir projeye başlıyorum. Bu projede güçlü, mücadele veren bir kadını izleyeceksiniz" dedi.

23-10/05/f7qeidlwoaa0ryy.jpg

"HER ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ"

Takvim'de yer alan habere göre; yaz aylarının çok iyi geçtiğini belirten güzel oyuncu, "Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile bu yaz Miami'de yakalandınız bu konu ile ne demek istersiniz?" sorusuna, "Her şey göründüğü gibi..." diyerek birlikte olduklarını itiraf etti!

23-10/05/fzu0dddauainbc4.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin