Dicle, 'Benim Ol'la yaz enerjisini ikiye katlayacak!

Pop Müziğin başarılı ismi Dicle Olcay, yeni single çalışması 'Benim Ol' la yaza enerji katacak...

Pınar Alçiçek
31 Temmuz 2023 - 09:57
Magazin

Pop Müziğin başarılı ismi Dicle Olcay, yeni single çalışması 'Benim Ol'la yaza enerji katacak... Dicle Olcay, sözü Yase, Müziği Aerro- Yase Düzenlemesi Aerro'ya ait olan 'Benim Ol' adlı yeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu.

23-07/31/dicle-olcay5228-copy.JPG

Haftanın 4-5 günü canlı performansları ile sahnelerde fırtına gibi esen Dicle, yeni şarkısı ile hayli iddialı... Sahnesinde geniş repertuarı ile dinleyicilerden tam not alan Dicle Olcay, yeni şarkısında da müzikseverlerin geri dönüşlerini heyecanla beklediğini söyledi.

'Benim Ol' şarkısının yönetmenliğini Melih Kun'un üstlendiği şarkı da danslarıyla dikkat çeken Dicle, 'Sahne tozunda büyüdüm tecrübe kazandım şimdi sıra daha büyük konser alanlarında müzikseverlerle buluşup şarkılarımı hep bir ağızdan seslendirmekte' diye konuştu. 

Dicle Olcay, 'Benim ol' isimli şarkısının ardından sürprizlerine devam edeceğini belirtti. Başarılı sanatçının 'Benim Ol' şarkısı tüm dijital platformlarda yerini aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin