Özel Haber I Grev Spider-Man: Beyond the Spider-Verse filmini de vurdu!

Amerika'da dizi ve film sektöründe devam etmekte olan grev sebebiyle birçok yapım yine ertelendi. Peki Spider-Man: Beyond the Spider-Verse filmi ne zaman vizyona girecekti? Spider-Man: Beyond the Spider-Verse ne zaman beyaz perdeye gelecek? Spider-Man: Beyond the Spider-Verse filminin konusu ne olacak? Spider-Man: Beyond the Spider-Verse filminde kimler görev alacak? Serinin ilk iki filminde neler yaşandı? Spider-Man: Beyond the Spider-Verse filminin akıbeti ne olacak?

Volkan Usta
31 Temmuz 2023 - 09:20
Kültür Sanat

Amerika'da devam etmekte olan SAG-AFTRA ve WGA grevleri sona ermeden, stüdyolar birçok yapımını ertelemeye devam ediyor. İşte detaylar!

23-07/29/mv5bzdzmnzvlmdutmzlmnc00ztk4lwe0mdctywexmwvim2ezzjgyxkeyxkfqcgdeqxvymtu0ntg2ndkw_v1_.jpg

Geçtiğimiz hafta Sony Pictures önümüzdeki yıl vizyona girecek filmlerin programında bir dizi değişiklik yaparak, vizyon tarihi belli olmayan filmlerin vizyon tarihlerini açıkladı ve vizyon tarihi bilinenleri ise erteledi. Birçok filmin fragmanı ve hatta vizyon tarihinin belirlenmesi sonrası ertelenen birçok yapımda oldu. Özellikle Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş filminin izleyicisinin karşısına çıkmasıyla serinin üçüncü filmi için heyecan oldukça artmıştı. Fakat alınan karar serinin hayranlarını bir hayli üzdü.

23-07/29/spider-verse-3-release_o57zfxc.jpg

Ne yazık ki Spider-Man: Beyond the Spider-Verse'in vizyon tarihi de diğer birçok film gibi artık belirsiz kategorisine alındı. İlk olarak Mart 2024 olarak belirlenen çıkış tarihi son yapılan ertelemeyle de süresi belirsiz bir tarihe ötelendi. Bakalım merakla beklenen film için önümüzdeki günlerde nasıl gelişmeler yaşanacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin