resim yok
31 Ocak 2011 - 00:00

Dürüye'nin Güğümleri’ne Helga karakteri ile konuk oyuncu olarak katılan Didem Uzel, rolüne hazırlanırken, Türkçeyi sonradan öğrenen Almanları gözlemiş. Birkaç senedir ABD'de yaşayan Didem Uzel Türkiye’ye geldiğinde, karakteri için Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Carolin rolünü canlandıran Wilma  Elles’i izlemiş. Onun  Alman aksanıyla Türkçeyi nasıl konuştuğuna dikkat etmiş. Didem Uzel, Almancayı bilememesine rağmen, Helga karakterini canlandırırken Dürüye'nin Güğümleri’nin senaristleri Baykut Badem ve Filiz Ekinci’den de yardım aldığını ve sonra karakterini Almanca sözcükler ile süslediğini belirtiyor. Emre Kınay'la İki Aile'de beraber rol alan Didem Uzel, bu projede Emre Kınay ile yeniden çalışmanın büyük bir şans olduğunu, diziye başlamadan önce alt metin çalışması yaptığını ve onun mükemmel bir oyuncu koçu olduğunu da sözlerine ekliyor. Didem Uzel Dürüye'nin Güğümleri’nin set ortamının çok keyifli olduğunu, bunun da dizi ekibinin uzun zamandır Muğla’da yaşamalarından kaynaklandığını, set bittikten sonra da bu keyifli ortamının devam ettiğini ve sonuçta bu pozitif ortamın hem oyunculara hem de diziye yansıdığını düşünüyor. Didem Uzel, Mustafa Şevki Doğan'la çalıştığı için kendisini çok şanslı hissettiğini, ABD'deyken, Emre Kınay'la dizide rol almasıyla ilgili konuşurken, dizinin yönetmeninin Mustafa Şevki Doğan olduğunu duyunca, Mustafa Şevki Doğan için geliyorum diyerek diziye dahil olduğunu belirtiyor. Didem Uzel yazın bir film projesi için geleceğini ve eğer iyi bir dizi projesi olursa, o zaman Türkiye’de daha uzun kalmayı planladığını da sözlerine ekliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin