Dietland dizisinin 2. sezonu olmayacak!

AMC, ilk sezonunu geride bırakan yeni dizisi Dietland ile yola devam etmeme kararı aldı.

Amerikan kablolu televizyon kanalı AMC'nin "Dietland" dizisinin ekran ömrü kısa sürdü!

DIETLAND TEK SEZONDA KALDI!

Sarai Walker'ın aynı isimdeki romanına dayalı olarak geliştirilen dizinin 10 bölümlük ilk sezonu yaz döneminde izleyiciyle buluşmuştu.

Ekran serüvenine vasat izlenme oranlarıyla başlayan dizinin her geçen bölüm reytinglerde kan kaybetmesi iptale neden olan etkenlerin başında geliyor.

18-09/30/dietland-amc-1538339858.jpg

Hikayesi toplumun kilo kaybı ile güzellik takıntısına odaklanan Dietland'ın başrolünde The Good Wife ile geniş bir kitleye ulaşan aktris Julianna Margulies yer alıyor.

Joy Nash, Robin Weigert, Adam Rothenberg, Tamara Tunie, Rowena King, Will Seefried, Ricardo Davila ve Tramel Tillman kadrodaki diğer isimler.

Marti Noxon'un yaratıcısı olduğu dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Noxon ile birlikte David Ellison, Dana Goldberg, Marcy Ross, Maria Grasso, Bonnie Curtis, Julie Lynn ve Jacqueline Hoyt yer alıyordu.

"Dietland" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin