Difficult People 3. sezon onayını aldı

Hulu, Difficult People'ın 3. sezonu için resmi onayı verdi.

Bir güzel haber de Difficult People takipçileri için geldi!

RESMİ 3. SEZON ONAYI GELDİ!

Variety'nin haberine göre yayıncı platform Hulu, Difficult People'ın 3. sezonu için resmi onayı verdi.

YENİ SEZON DETAYLARI

10 bölümden oluşacak üçüncü sezonun 2017 senesi içinde prömiyerini gerçekleştirmesi bekleniyor.

Yeni sezonda dizinin yıldızları Julie Klausner ve Billy Eichner ile birlikte Julie'nin annesi Marilyn rolüyle Andrea Martin, Julie'nin erkek arkadaşı Arthur rolüyle James Urbaniak ve küçük görülen iş arkadaşı Matthew rolüyle Cole Escola karşımızda olacak isimler.

Dizinin yaratıcısı Julie Klausner ile birlikte Billy Eichner'in New York'ta yaşayan ve mücadele veren iki komedyeni canlandırdığı dizinin geride kalan ikinci sezonunun bölümleri Temmuz-Eylül ayı arasındaki süeçte Hulu abonelerine sunulmuştu. Ancak birçok online yayın platformunda olduğu gibi dizinin kaç kişi tarafından takip edildiğini tam olarak bilemiyoruz.

16-10/18/difficult-people.jpg

YENİ SEZON TAKVİMİ

Hulu yeni sezon bölümlerini Amazon ve Netflix'in aksine daha geleneksel bir şekilde haftada bir bölüm olmak üzere izleyicilerle buluşturmaya devam edecek.

Universal Cable Prods. yapımcılığındaki dizinin uygulayıcı yapımcı kadrosunda dizinin yaratıcısı Klausner ile birlikte Amy Poehler (Paper Kite Prods.), Dave Becky (3 Arts), Tony Hernandez (Jax Media) ve Brooke Posch (Paper Kite Prods.) yer alırken, Scott King ise showrunner olarak kadroda görev yapıyor.

'Difficult People' 3. sezon duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin