Dilek Taşı'nda ortalık karışıyor! Mustafa ilk kez Rona ailesinin karşısına dikiliyor!

Dilek Taşı çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor. Peki Dilek Taşı 7. bölümde neler oldu? Dilek Taşı 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dilek Taşı 8. Bölümde neler olacak? Dilek Taşı dizisi oyuncuları kimlerdir? Dilek Taşı dizisi konusu nedir? Dilek Taşı Mustafa kimdir? Salih Bademci kimdir? Dilek Taşı Figen kimdir? Hazal Subaşı kimdir? Dilek Taşı dizisi Kenan kimdir? Ozan Dolunay kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
31 Ekim 2023 - 11:17
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yeni sezona iddialı bir giriş yapan ve büyük başarı yakalayan dizisi Dilek Taşı, artık çarşamba akşamları izleyicisi ile buluşuyor. Dizi bu hafta oldukça tempolu bir bölüm ile ekrana geliyor.

23-10/31/dscf8281.JPG

Dilek Taşı çarşamba akşamı 8’inci bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Yayınlanan tanıtımları ile izleyicinin dikkatini çeken dizide bu hafta, gerçekler bir bir ortaya çıkacak.

23-10/31/dscf8322.JPG

Kızı için tüm zorluklara göğüs geren hem kendini hem de kimliğini saklayan Mustafa, Cemre ile ilgili gerçekleri öğrenerek ilk kez Rona ailesinin karşısına dikilecek. Macide, herkesin karşı çıkmasına rağmen ameliyatı gerçekleştirmek için harekete geçecek. Figen gerçekte kim olduğu ile ilgili şüphesinin peşine düşerken, Asuman ve Macide arasında ise çok önemli bir konuşma gerçekleşecek.

23-10/31/40.jpg

Ünlü oyuncu Savaş Özdemir Dilek Taşı kadrosunda...

Dilek Taşı’nın kadrosuna ünlü oyuncu Savaş Özdemir dahil oldu. Dizinin bu hafta ekrana gelecek olan sekizinci bölümünde izleyici karşısına çıkacak olan Özdemir, Kubilay karakterine hayat verecek. Mustafa’nın aniden karşısına çıkarak beklenmedik bir teklifte bulunan Kubilay’ın gelişi tüm dengeleri değiştirecek.

23-10/31/savas-ozdemir-1.jpg

Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu Dilek Taşı’nın senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

23-10/31/dscf8212.JPG

Dilek Taşı, yeni bölümü ile 1 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin