Diren Polatoğulları'ndan "Baba" proje!

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Diren Polatoğulları, Şevket Çoruh'la yeni ve farklı bir projeye başlamaya hazırlanıyor. Peki Diren Polatoğulları'nın yeni projesi ne? Diren Polatoğulları yeni projesinde hangi karaktere hayat verecek? Şevket Çoruh ve Diren Polatoğulları hangi projede buluşuyor? Diren Polatoğulları kimdir? Şevket Çoruh kimdir?

Volkan Usta
01 Mart 2023 - 10:52
Magazin

Yalı Çapkını'nın Kazım'ı Diren Polatoğulları farklı bir proje ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. İşte detaylar!

Son dönemin sevilen isimlerinden Diren Polatoğulları, Baba Sahne’nin “Taxim” oyununda Şevket Çoruh’la dönüşümlü olarak rol almaya hazırlanıyor. Mart ayından itibaren “Taxim”in Baba Sahne’deki temsillerinde Diren Polatoğulları, turnelerde ise Şevket Çoruh seyirciyle buluşacak.

İLGİLİ İÇERİK

23-03/01/oyun.png

Kapalı gişe oynanan oyunda Çoruh ve Polatoğulları’nın yanı sıra Ozan Güven, Mert Asutay, Nergis Çorakçı, Seçkin Özdemir, Ömür Arpacı, Felicia Sağnak, Ahmet Balta, Kemal Yazıcı ve Cem Evsen rol alıyor. “Taxim”, 3-4-5-6 Mart ve 17-18-19-20 Mart tarihlerinde Baba Sahne’de; 21 Mart’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde, 24 Mart’ta İzmir Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda, 25-26 Mart’ta ise Bodrum Marmara Koleji AKM’nde sahnelenecek.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin