Diriliş Ertuğrul 122. bölümde neler olacak? Yeni bölüm bu akşam!

Diriliş Ertuğrul dizisinde 122. bölüm için süren heyecan dolu bekleyiş nihayet son buluyor. Yeni sezona bomba gibi giriş yapacak olan Diriliş Ertuğrul dizisinde birbirinden başarılı isimler de kadroya katıldı. Diriliş Ertuğrul'da Osman Bey'in çocukluğunu kimin canlandıracağı da belli oldu. Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
07 Kasım 2018 - 10:57
Magazin

Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisi 122.bölümüyle, sevenleriyle uzun bir aradan sonra nihayet buluşuyor. Yeni sezon yayın tarihi sürekli ertelenen dizinin yeni sezon kadrosu da oldukça dikkat çekici. 

Birbirinden başarılı ismi ağırlayacak olan Diriliş Ertuğrul dizisinde Osman Bey'in çocukluğunu kimin canlandıracağı da merak konusuydu. Yeni sezonda bu akşam yayınlanacak 122.bölümden itibaren, Ertuğrul Gazi'nin küçük oğlu Osman'ı canlandıracak oyuncu Emre Üçtepe oldu. 

18-11/07/emre-uctepeee-1541577797.jpg

Diriliş Ertuğrul dizisinde yeni sezonda birçok değişiklik yaşanacak

7 Kasım Çarşamba akşamı 122.bölümüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin fragmanı yoğun ilgi görmüştü. Yaz boyunca 250 kişilik bir ekip tarafından yepyeni bir Söğüt şehri inşa edilirken geçen sezondaki tüm otağ, kostümler ve dekorlar da değiştirildi. Yeni kıyafetler tasarlandı ve oyuncu kadrosunda da köklü değişiklikler yapıldı. Yeni sezonda zaman atlaması yaşanacak olan ve hikayenin tamamen değişeceği dizide Ertuğrul Bey oldukça yaşlanmış bir şekilde seyircinin karşısına çıkacak. Osman Bey 11 Savı ise 13 yaşına gelmiştir. "Obamı, Söğüt'ü, Moğollara bitmiş tükenmiş Selçukluya rağmen ayakta tutmaya çalışırken esas mesela babalık mı ana?" diyen Ertuğrul Bey evlenmeye karar verir. Dönemin 10 yıl sonrasına atlanacak olan dizide Ertuğrul Söğüt'e yerleşirken, Kayı obasının yükselişi ise hızla devam edecek.

18-11/07/dirilis-ertugrul-122.jpg

Diriliş Ertuğrul'da Osman Bey'in çocukluğunu canlandıracak olan Emre Üçtepe kimdir?

18-11/07/emre-uctepe-kimdir-1541580050.jpg

Emre Üçtepe Tokat Yeşilyurt doğumludur. 10 - 12 yaşlarında olduğu bilinen çocuk oyuncu daha önce THY reklamlarında ve Başarmalısın adlı filmde Naci karakterini canlandırmıştır. Şu anda da Diriliş Ertuğrul dizisinde, Ertuğrul Bey'in küçük oğlu Osman'ın çocukluğunu canlandırmaktadır.

Diriliş Ertuğrul dizisi yeni sezon oyuncuları

18-11/07/hande-soral-dirilis.jpg

Yeni sezon için büyük hazırlıklar yapılan dizinin oyuncu kadrosu da yenilendi. 122. bölüm ile başlayacak olan yeni sezonda Osman Bey'in çocukluğunu Emre Üçtepe, Evdokya karakterini Kimya Gökçe Aytaç, Ertuğrul Bey'in evleneceği kadın Zeydan'ı Hande SoralYunan bir komutanı İlker Aksum, Umut Bey'i Ünal Silver canlandıracak.

Diriliş Ertuğrul sezon finalinde ne olmuştu?

18-11/07/dirilis-ertugrul-sezon-finali.jpg

Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol karargâhında ise Ögeday Han’ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı. Ertuğrul, bunun üzerine gelen tehlikeyi sezmiş ve karargâhtan kaçmıştı. Böylece Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında amansız bir kovalamaca başlamıştı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştı. Turgut ve Bamsı, Almıla’nın aslında Noyan’ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve bunu Ertuğrul’a söylemişlerdi. Bunun üzerine hep birlikte dörtnala Kayı Obası’na doğru yola koyulmuşlardı…

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin