Diriliş Ertuğrul 73. bölüm fragmanında hain pusu

Reyting rekorları kıran dizi Diriliş Ertuğrul 73. bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen son bölümüyle izleyenleri soru işaretleriyle bırakan Diriliş Ertuğrul dizisi 73. bölümüyle yarın akşam TRT ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Sibel Karagöl
17 Ocak 2017 - 20:42
Yeni Bölüm

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Diriliş Ertuğrul Bey yayınlanan 72. bölümüyle izleyenlere nefes kesici anlar yaşattı. 

17-01/17/dir2.jpg

Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünde kervanlarının ve Hanlı Pazar'ın güvenliği sağlamak için, tuzak kurulacağını bile bile, Bizans Tekfuru'nun sarayına gider. Yarın akşam yeni bölümü ekranlara gelecek olan Diriliş Ertuğrul 73. bölüm fragmanı yayınlandı.

Karacahisar tekfurunu ise planladığı hain pusuyu gerçekleştirmiştir. Ertuğrul Bey, Tekfur ve adamı Vasilius ile karşılaşır ve kılıçlar konuşur. Ertuğrul ve alplerinden sayıca fazla olan tekfurun adamları Ertuğrul Bey'i kıskaça alır. Ertuğrul Bey ve alpleri bu hain pusudan nasıl kurtulacak?

17-01/17/dir1.jpg

Diriliş Ertuğrul 73. bölüm fragmanında Ertuğrul Bey'in bir diğer düşmanı Sadeddin Köpek ise Candar Bey’in evinde misafir olarak kalmaktadır. Eşini kaybeden Köpek, Aslıhan'ın güzelliğini fark etmektedir. Bunu fark eden Ural, Sadeddin Köpek’i evliliğe teşvik eder. Ayrıca Köpek, Vasilius'u kullanarak Ertuğrul'u öldürmek için bir fırsat bulduğunu düşünmektedir.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç'ın yer aldığı diziye geçtiğimiz bölümde Çağdaş Onur Öztürk, Vasilius karakteriyle katılmıştı. Yayınlancak yeni bölümünde ise, "Bana Baba Dedi" dizisinden tanıdığımız Burçin Abdullah'ı Helena karakterini canlandırırken göreceğiz.

Reyting rekorları kıran'Diriliş Ertuğrul' dizisi, nefes kesecek 73. bölümüyle yarın akşam saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. 




Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin