Diriliş Ertuğrul 86. bölüm neden yayınlanmayacak?

TRT'nin beğenilen dizisi Diriliş Ertuğrul, çekimlerin yetişmemesi nedeniyle bir hafta ara veriyor.

Berfu Özlen
25 Nisan 2017 - 11:30
Yeni Bölüm

Osmanlı Devleti'nin kuruluş hikayesini anlatan, TRT dizisi Diriliş Ertuğrul, 26 Nisan'da yayınlanması gereken 86. bölümünün çekim programında geride kaldı.

Yetişmeyen bölüm, 3 Mayıs'ta ekranlara gelecek. Yoğun ve yorucu geçen set çalışmaları, uzun dizi saatleri ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle dizi sektöründe yaşanan bu tarz aksaklıklar çok normal karşılanıyor.

Hayranları üzen haber Instagram'dan geldi

Dizinin Instagram sayfasından yapılan açıklama ile, yeni bölümün bir hafta sonra yayınlanacağı duyuruldu. Açıklamada; "Dizimizin gelecekteki bölümlerinde yer alan aksiyon sahnelerinin çoğalması ve çekim koşullarından kaynaklanan olumsuzlıuklar nedeniyle yeni bölümümüzün yayına bir hafta ara vermek durumunda kaldık. Kalitemizden ödün vermemek amacıyla yapmış olduğumuz zorunlu arayı anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz." dendi.

17-04/25/58fef2b37af50726744b94ab.jpg

Diriliş Ertuğrul, 3 Mayıs'ta ekranlara dönecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin