Diriliş Ertuğrul 93. Bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde ne olacak?

Diriliş Ertuğrul 93. Bölüm fragmanı yayınlandı! Reytinglere imzasını atan Diriliş Ertuğrul yeni bölümde ne olacak?

Berfu Gürle
07 Ekim 2017 - 13:13
Yeni Bölüm

Diriliş Ertuğrul 93. Bölüm fragmanı yayınlandı! Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılmayacağı kesinleşti. Dizi sezona konu, oyunculuk ve reyting başarısı ile bomba gibi bir giriş yaptı. Heyecanın hız kesmeden sürdüğü destan sevenlerine güzel bir seyir yaşattı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde ne olacak?

Diriliş Ertuğrul 93. Bölümde ne olacak

Köle tacirlerinin elinden kurtulmak isteyen Ertuğrul, elinden geleni yapacaktır. O bir savaşcıdır. Yayınlanan fragmanında Ertuğrul'un kaçmak için savaşacağını ve meydan okumalarını göreceğiz. Ares 93. Bölümde Ertuğrul'un ölmediğini öğrenecek ve çılgına dönecektir. Yeni bölümde ne olacak 1 Kasım Çarşamba günü saat 20:00'da ekranlara gelecek.

Diriliş Ertuğrul 93. Bölüm fragmanı

Diriliş Ertuğrul 92. Bölümde ne oldu?

Ertuğrul 92. Bölümde yaralı bir halde adamları tarafından eve götürülmek istenirken peşindeki düşmanları, Ertuğrul'un adamlarını öldürür. O sırada köle tacirlerinden bir adamın Ertuğrul'un peşinde olması sayesinde düşmanların elinden kurtulmuş olan Ertuğrul Bey'e, köle olarak el konulur. Bu sırada düşmanlardan birinin parmağına Ertuğrul'un yüzüğünü takıp yakan köle tacirleri herkesi Ertuğrul'un öldüğüne inandırır. 92. bölümde aynı zamanda Osman Bey'in müjdesi verilir. Seyircinin soluksuz izlediği 92. bölüm reytingleri salladı.

Diriliş Ertuğrul 92. Bölüm Osman Bey'in müjdelenmesi

Diriliş Ertuğrul 92. Bölüm Fragmanı

Dizi ile ilgili detaylı bilgi için diğer haberimizi inceleyebilirsiniz

Diriliş Ertuğrul Konusu

Onüçüncü yüzyılda geçtiği belirtilen dizide Anadolu, emperyal güçlerin kavga ettiği bir diyardır. 1071'de Türklerin girdiği bu topraklara Haçlılar ve Moğolların ortak olmak için yaptığı katliamlar, işgaller yer alıyor. Kafkasya, Mezopotamya, Akdeniz, Karadeniz ve Balkanlar'ın yeni sahibini aradığı o günlerde hikayenin kahramanı Ertuğrul'un dörtyüz çadırlık Kayı obasıyla yurt edinmek için girdiği mücadeleler, gördüğü hainlikler ve kahramanlıkları en çarpıcı şekilde izleyiciye aktarılıyor. Diriliş Ertuğrul 3 sezon çekilmesi planlanan dizide şimdiye kadar Tapınak şovalyeleri, Moğollar ve hain Türkmen beyleriyle mücadele eden Ertuğrul, bizans sınırına obasını taşıyacağı için gelecekte Bizanslılarla da mücadele edecek. Tek gayesi obasının huzur içinde yaşayabileceği bir yer edinmek olan Ertuğrul, beklemediği kadar çok düşmanla karşılaşacak, o dönemin sultanının dahi sağ kolu tarafından ihanete uğrayacaktır. Yaşadığı tüm yenilgiler onu zafere taşırken, izleyiciyi Osmanlı'nın temellerinin atılacağı topraklara götüren dizide Ertuğrul, Osmanlı İmparatorluğu'nu kuran Osman Gazi'nin babası olacaktır. Diriliş Ertuğrul dizisi yayın günü Çarşamba 20:00 - 21:00 arası ve TRT 1 ekranlarıdır.

Diriliş Ertuğrul Yeni Sezondan Görüntüler

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin