Diriliş Ertuğrul dizisinde Dursun Ali Erzincanlı cuma hutbesi okudu!

Engin Altan Düzyatan'ın başrolde yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncu kadrosuna Dursun Ali Erzincanlı konuk olarak katıldı!

Nurşah
20 Aralık 2018 - 11:10
Yeni Bölüm

Çarşamba akşamlarının ilgi çekici dönem dizisi dün akşam yine heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısındaydı. Sevilen dizide izleyicilerini şaşırtacak bir konuk oyuncu da bulunuyordu! Diriliş Ertuğrul dizisine Dursun Ali Erzincanlı konuk oyuncu olarak katıldı!

18-12/20/dirilis-dursun-ali-erzincanli.jpg

Dursun Ali Erzincanlı Diriliş Ertuğrul dizisinde

Ertuğrul Gazi'nin oğlu Osman'ın ezan okuduğu sahne izleyicilerden büyük bir beğeni topladı. Bu güzel sahnenin ardından cuma hutbesini okumak için Dursun Ali Erzincanlı da izleyici karşısına çıktı... İmam rolü ile ekranlarda kendisini gösteren Dursun Ali Erzincanlı'yı gören sevenleri için güzel bir sürpriz yaşandı.

18-12/20/dursun-ali-erzincanli-dirilis-ertugrul.jpg

Sevilen isim Dursun Ali Erzincanlı sosyal medya hesabı Instagram üzerinden bir paylaşım yaparak Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almaktan onur duyduğunu belirtti...

Diriliş Ertuğrul gibi bir dizide böyle bir rolü üstlenmekten onur duydum. Bu role beni uygun gören ve bana bu onuru yaşatan diriliş dizisi ailesine teşekkür ediyorum...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin