Diriliş Ertuğrul dizisine yeni oyuncular dahil oldu! Diriliş Ertuğrul 92. Bölüm ne zaman?

Trt 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'a son 1 gün kaldı. 4. sezon ile ekranlara gelecek dizi için nefesler tutuldu. Diriliş Ertuğrul dizisine yeni oyuncular dahil oldu! İşte o isimler...

Berfu Gürle
24 Ekim 2017 - 17:28
Yeni Bölüm

Reyting rekorları kıran dizi Diriliş Ertuğrul dizisine yeni oyuncular dahil oldu. Yeni sezonda sürpriz isim ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizi heyecanla bekleniyor. Engin Altan Düzyatan diziden ayrılacak mı yoksa dizide ölen başkası mı? bu sorular cevap bulmak istiyor. Diriliş Ertuğrul 92. Bölüm ne zaman? 25 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak yeni sezonun ilk bölümü sorulara cevap olacak!

Diriliş ertuğrul 92. Bölüm fragmanları

Yeni sezonda adı kesinleşen isimler...

Diriliş Ertuğrul 92. Bölüm ile 4. sezona başlayacak dizide birçok isim dahil oldu. Yapım ve senaryo yazarlığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği diziye yeni sezonda Burak Hakkı ve Cemal Ünal ile beraber Aslıhan Güner, Orhan Kılıç, Gürbey İleri, Ertuğrul Postoğlu, Sera Tokdemir, Arda Öziri, Levent Sülün, Alper Atak gibi güçlü isimler katıldı. Alper Atak Antheus rolünü canlandıracak.

Ertuğrul Postoğlu

17-10/24/ertugrul-postoglu.jpg

Gürbey İleri 

17-10/24/gurbey-ileri.jpg

Aslıhan Güner

17-10/24/aslihan-guner.jpg

Levent Sülün

17-10/24/levent-surun.jpg

Arda Öziri

17-10/24/arda-oziri.jpg

Sera Tokdemir

17-10/24/sera-tokdemir.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin