Diriliş Ertuğrul final bölümü senaryosu tamamlandı!

Sevilen tarihi temalı dizi Diriliş Ertuğrul'un final bölümü senaryosunun paylaşımı Mehmet Bozdağ tarafından yapıldı!

Nurşah
21 Mayıs 2019 - 11:57
Gündem

TRT 1 ekranlarının heyecan ve ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da final bölümüne sayılı gün kaldı! Yaklaşık beş sezondur izleyici karşısında olan Diriliş Ertuğrul'un final bölümü senaryosu ile ilgili paylaşım dizinin senaristi Mehmet Bozdağ'dan geldi!

19-05/21/mehmet-bozdag-dirilis-ertugrul.jpg

Diriliş Ertuğrul final heyecanına çok az kaldı!

Engin Altan Düzyatan'ı Ertuğrul Gazi karakteri ile izlediğimiz sevilen tarih temalı dizide final çanları çalmaya başladı. Önümüzdeki sezon Diriliş Osman adı ile hikayesine devam edecek olan Diriliş Ertuğrul'un final bölümü ile ilgili paylaşım Mehmet Bozdağ tarafından yapıldı. Bozdağ, Instagram hesabı üzerinden şu sözleri paylaştı:

Bir hayal 150 bölüm destan oldu.

Son senaryo. Diriliş Ertuğrul’a veda... Rabbim niyetimizi kabul eylesin.

19-05/21/dirilis-final-bolumu-ne-zaman.Jpeg

Diriliş Ertuğrul final ne zaman?

Sevilen dizi yarın akşam 149. bölümü ile heyecanlı bekleyişteki izleyicisinin karşısında olacak. Yayınlandığı günün reyting birincisi haline gelen dizinin final bölümü ise önümüzdeki hafta ekrana gelecek. Diriliş Ertuğrul 29 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 150. bölümü ile final yaparak izleyicilerine veda edecek...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin