Diriliş Ertuğrul final tarihi belli oldu! Ne zaman final yapacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un final tarihi belli oldu. Başarılı kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken dizi ne zaman final yapacak?

Nurşah
22 Mart 2019 - 14:48
Gündem

Engin Altan Düzyatan'ın başrolde yer aldığı sevilen tarihi temalı dizi Diriliş Ertuğrul final tarihi belli oldu. Yayınlanan her bölümü ile reyting listelerinde birinci sıradaki yerini kimselere kaptırmayan dizi ne zaman final yapıyor?

19-03/22/dirilis-ertugrul-final.jpg

Diriliş Ertuğrul ne zaman final yapacak?

Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey'in babası Ertuğrul Gazi ve boyunun, Anadolu'ya yerleşme aşamalarını anlatan dizi ekrana geldiği ilk bölümden itibaren büyük bir ilgiyle takip ediliyor. 2014 senesinden beri çok geniş bir hayran kitlesi edinen Diriliş Ertuğrul final yaparak izleyicilerine veda etmeyi planlıyor...

19-03/22/dirilis-reyting-basari.jpg

Akşam'da yer alan habere göre, beğeni ve başarısı ülkemiz sınırlarını aşan Diriliş Ertuğrul 29 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 150. bölümü ile final yapacak. Dizinin önümüzdeki sezon Osman Bey'i ve Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu konu edinen yeni versiyonu ile izleyicisi karşısında olması planlanıyor. Başarılı oyuncu Burak Özçivit'in de bu dizide rol alacağı söylentiler arasında yer alııyor...

Dirliş Ertuğrul heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümü ile 27 Mart Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında olacak...

Diriliş Ertuğrul 141. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin