Diriliş Ertuğrul İlbilge Hatun kimdir?

TRT1 ekranlarının sevilen, ilgiyle izlenen ve reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul, heyecan dolu bölümlerle devam ediyor. Diriliş Ertuğrul İlbilge Hatun kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
04 Aralık 2018 - 11:58
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni olan ödüllü dizisi Diriliş Ertuğrul, nefes kesen bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın rol aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinde İlbilge Hatun kimdir? Gerçek adı nedir?

İlbilge Hatun kimdir?

18-12/04/dirilis-ert.jpg

İlbilge Hatun, Ertuğrul beyin rakibi olan bir Selçuklu beyi Umur Bey'in kızıdır. Oldukça cesaretli bir kadındır, ok ve kılıcı çok iyi kullanır. Söğüt'ü Ertuğrul Bey'den almak isteyen Umur Bey adına Ertuğrul beyi araştırmak için gelen İlbilge gelir gelmez de Ertuğrul beyin göz bebeği olur. Umuroğullarının beyi olan Umur bey ne yazık ki Ertuğrul beye hep düşmanlık yapacak ve İlbilge de babası ve sevdiği adam arasında kalacak.

Diriliş Ertuğrul dizisinde İlbilge karakterini Hande Soral canlandırmaktadır. 

Hande Soral kimdir?

18-12/04/hande-soral-kim.jpg

2 Şubat 1987 doğumlu güzel oyuncunun hayatı arkadaşıyla birlikte izlemeye gittiği Komedi Dükkanı programında değişti. Hande Soral, Tolga Çevik ile konuk oyuncu olarak sahneye çıktı. Sahnede beş dakika kalması gerekirken tam kırkbeş dakika kaldı. Çıkarken de Komedi Dükkanı'nın yapımcısı Fırat Bey; Hande Soral'ı yanına çağırıp oyunculuk yapmak isteyip istemediğini sordu. Böylece Hande Soral'ın ekran serüveni de başlamış oldu.

Hande Soral İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden mezun oldu. 2008 yılında Küçük Kadınlar dizisiyle televizyon dünyasına adım atan güzel ve başarılı oyuncu, Bir Günah Gibi, Böyle Bitmesin, Alev Alev, Budala, Fatih 2013, Doksanlar, Yılanların Öcü, Yılların Öcü, Evlat Kokusu ve İsimsizler gibi yapımlarda rol almasının ardından, şu anda Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almaktadır. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin