Diriliş Ertuğrul sezon finali tarihi belli oldu! Diriliş Osman geliyor...

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ merak edilen soruları cevaplandırdı. En büyük hayalinin Diriliş Osman'ı çekmek olduğunu söyleyen Bozdağ, Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen sezon finali tarihini de açıkladı...

Nurşah
24 Mayıs 2018 - 16:49
Gündem

Başrolde Engin Altan DüzyatanErtuğrul Gazi rolü ile izlediğimiz TRT 1 ekranlarının en çok izlenen yapımı Diriliş Ertuğrul izleyicilerine güzel haberler, dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'dan geldi. Dizi ile ilgili merak edilen noktalara açıklık getiren Bozdağ, Ertuğrul'un senaryosunun yavaş yavaş Diriliş Osman'a doğru ilerleyeceğini belirttikten sonra Diriliş Ertuğrul'un büyük bir merakla beklenen sezon finali tarihini de açıkladı!

18-05/24/dirilis-osman-dizi.jpg

"En büyük hayallerimden bir tanesi Diriliş Osman’ı yapmak"

Bir program için geldiği Bilecik'te Ertuğrul Gazi'nin türbesini ziyaret eden başarılı yapımcı Mehmet Bozdağ, Diriliş Ertuğrul ile ilgili merak edilen konulara da açıklık getirdi ve şu açıklamalarda bulundu:

Yavaş yavaş Diriliş Ertuğrul, Osman'a doğru ilerleyecek. En büyük hayallerimden bir tanesi Diriliş Osman'ı yapmak. Ertuğrul'dan sonra Osman Gazi'nin hikayesini anlatmak. Çalışıyorum, şu anda okumalar devam ediyor. Coğrafi geziler yapacağız bu yazın. Bu bölgeleri tamamıyla gezeceğiz. Niyet olursa Ertuğrul'dan daha büyük bir proje 'Diriliş Osman' doğacak. 

18-05/24/dirilis-sezon-finali-ne-zaman.jpg

Mehmet Bozdağ diziden ayrılan oyuncular hakkında açıklama yaptı!

Geçtiğimiz günlerde diziden ayrılan Halime Hatun ve diğer karakterlerin ardından gelen tepkileri değerlendiren Mehmet Bozdağ şunları söyledi:

Bunlar senarist ve yönetmendir. Oyuncuyu bütün hedefimiz gayemiz karakteri seyirciye sevdirmek. Tepki olduğu zaman da mutlu oluyoruz çünkü bizim sevdirdiğimiz karakter. O karakteri artık bir müddet rafa daha doğrusu senaryonun dışına alıyoruz. Projenin dışına alıyoruz. Tepkilerin de olması çok doğal çünkü çok seviyorlar zaten karakterleri mutluyuz biz

18-05/24/dirilis-ertuprul-sezon-finali.jpg 

"Af dilemeye geldim"

Ertuğrul Gazi ve Şeyh Edebali'nin türbelerini ziyaret eden yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ bu ziyaretler sonrasında Ertuğrul Gazi'nin hikayesini bitirdiğini belirtti ve şunları söyledi:

Onun Kayılarla yapmış olduğu uzun yolculuk bin yıl sonra devam eden bir hikayenin ilk başlangıç noktası. Hikayenin başlangıç noktasında büyük hoca destansı kahramanın kabrini ziyaret etmekten dolayı çok mutluyum. Daha evvel aslında şöyle bir düşüncem vardı. Ertuğrulgazi'yi artık Diriliş Ertuğrul yavaş yavaş böyle geçiş aşamasında tam sonlarına doğru ziyaret etmek istiyordum. Hikayeyi bitirdim. İnşallah sana layık olabilecek bir hikaye yazmışımdır, yapmışızdır, çekmişizdir. Af dilemeye geldim. Destur almaya geldik. Şekli bir ruhi iç dünyamda kendi kendime düşünüyordum. Bugün nasip oldu. Diriliş Ertuğrul'un sezon finaline doğru ziyarette bulunduk

18-05/24/dirilis-osman-ne-zaman.jpg

Diriliş Ertuğrul sezon finali ne zaman?

Yapımcı Mehmet Bozdağ, sevilen dizinin sezon finalinin 6 Haziran tarihinde yayınlanacağını belirtti ve bu konu ile ilgili olarak meraklı bekleyişteki izleyicilerine şu mesajı verdi:

Dizinin kesin finaliyle ilgili bir malumat yok. Daha ben de tam karar vermiş değilim... Dizinin finali Bilecik'te olabilir bilmiyorum ama belki 'Diriliş Osman' veya 'Ertuğrul'un finalini burada oyuncularla beraber, seyirciyle beraber izleyebiliriz

Bir süredir final yaparak ekranlara veda edeceğine dair söylentiler bulunan Diriliş Ertuğrul dizisinin durumu da böylelikle netlik kazanmış oldu...

Diriliş Ertuğrul 120. bölüm fragmanı

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin