'Diriliş Ertuğrul yayındayken olay yaşanmıyor'

Tekden Film Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, TRT'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un yayın saatlerinde emniyet vakasının yaşanmadığını söyleyerek, "Bu durum ülkemizin güvenliği ve huzuru açısından oldukça önemlidir" dedi.

resim yok
07 Nisan 2016 - 10:34
Reyting

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Tekden Film Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, dizinin kendi rekorlarını bile kırdığını söyledi. Vatandaşların diziye gösterdikleri ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını kaydeden Tekden, ilerleyen süreç içerisinde tarihi dizi ve film çekme arzusu içerisinde olduklarını kaydetti. Türk tarihini çarpıtanların artık iş yapamadıklarının altını çizen Kemal Tekden, "Diriliş Ertuğrul başladığı günden beri daima Türkiye rekoru kırıyor ama son zamanlarda kendi rekorunu da kırmaya başladı. Bu geleceğe yönelik ülkemizin adına ümit verici bir durum. Çünkü kendi tarihimizi gerçek manada doğru bir şekilde yansıtmanın da reyting yapacağını göstermiş oldu. Bundan gururluyuz. Emniyet güçlerimiz ile görüştüğümüz de bize ‘Diriliş Ertuğrul’un yayınladığı saatlerde adeta emniyet vakası olmuyor’ diyorlar. Demek ki kimse dışarı çıkmıyor ve suç işlenmiyor. Bunlar ülkemizin güvenliği ve huzuru açısından oldukça önemlidir. Vatandaşımız ve sevgisini ve desteğini verdikçe daha çok yapılar olacak. Sadece Tekden Film adına değil, başka film şirketleri de bu alana el atacaklar. Kendi tarihimizi doğru bir şekilde ve hakkıyla vermek adına güzel şeyler olacak. Artık tarihimizi çarpıtanlarında pek iş yapamadıkları bir ortama geldik. Buda bizim ümidimizi ve şevkimizi artıyor. İnşallah vatandaşımızın desteği ile bu güçlü çalışma devam edecek" diye konuştu.

Ecdadı gelecek nesillere güzel bir şekilde aktarabilmenin boyunlarının borcu olduklarını dile getiren Tekden, "İleri için birçok şey düşünülüyor. İnşallah ortağım Mehmet Bozdağ ile özellikle tarih alanında çok daha iyi dizi ve sinema filmleri yapmak arzusundayız. Bunlar zaman zaman dile getirildi ama çok daha net bir şekilde ortaya konacaktır. Geleceğe emin adımlarla gidebilmek için gerek bugün ki kültürümüze gerekse varoluşumuzun sebebi olan tarihteki atalarımıza hakkıyla sahip çıkmamız ve onlara sahip çıkmamız gerekiyor. Onları yeni nesillerimize çok daha güzel bir şekilde aktarabilmek bizim boynumuzun borcudur. Bunu yapmak için uğraşıyoruz. İnşallah bunda da çok daha büyük başarıları Allah bize nasip eder. Diriliş Ertuğrul’u sevenleri özellikle buradan kutlamak istiyorum. Desteklerini daha fazla vermelerini ve özellikle sosyal medyada desteklerinin daha fazla artırmalarını arzu ediyorum" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin