Diriliş Ertuğrul Zafer Bismillah türküsü... Şemistan Elizamanlı kimdir?

Diriliş Ertuğrul Zafer Bismillah türküsü izleyici tarafından büyük bir beğeni topladı... Ozan karakterini canlandıran Şemistan Elizamanlı'nın söylediği türkünün sözleri...

Nurşah
13 Aralık 2018 - 11:55
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranlarının sevilen tarih dizisi her yeni bölümü ile izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Oyunculukları ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizideki müzikler de oldukça beğeniliyor. Son bölümde çalan türkünün sözleri neler? Diriliş Ertuğrul Zafer Bismillah türküsü... Şemistan Elizamanlı kimdir?

Diriliş Ertuğrul Zafer Bismillah

Atıldı dağlardan zafer okları
Yürüdü ileri alpler Bismillah
Ey cengin talihi bize yol ver yol
Bekliyor bizleri zafer Bismillah

Ey düşman alnının yazısı kara
Öldürmez bizleri vurduğun yara
Yolladığım oklar armağan sana
O kirli alnını öper Bismillah
O kirli alnını vurur Bismillah
Bekliyor bizleri zafer Bismillah

Ey yurdum sen korkma geldik geleli
Senin için atıldık daim ileri
Şehitlerin ruhu güler Bismillah
Bekliyor bizleri zafer Bismillah

18-12/13/emistan-elizamanli-kimdir.jpg 

Diriliş Ertuğrul Şemistan Elizamanlı kimdir?

4 Şubat 1959 tarihinde Gürcistan'a bağlı olan Marnueli'de dünyaya gelen başarılı ses sanatçıcı an itibarıyla 59 yaşındadır. Azeri kökenlidir. Karabağ'da asker olarak savaşmıştır. Söylediği asker ve vatan konulu türküler ile tanınmıştır. Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı karakter ve söylediği türküler ile beğeni kazanmıştır...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin