Diriliş Ertuğrul'da İbn-i Arabi’den olay sahne

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş “Ertuğrul” önceki akşam yayınlanan 49.bölümüyle de reytingleri zirvede kapatırken sosyal medyada da #KirliOyun hastagi ile Türkiye gündeminde saatlerce birinci kalmayı başardı.

resim yok
10 Mart 2016 - 13:10
Yeni Bölüm

Yayınlandığı günden buyana reytinglerde birinciliği elinden bırakmayan Diriliş Ertuğrul 49.bölümüyle de reytingleri zirvede kapattı. Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren reytinglerin zirvesinde yer alan Diriliş “Ertuğrul” dizisi dün akşamki bölümüyle de yine tüm gruplarda birinci olmayı başardı. Diriliş “Ertuğrul” 49.bölümünde AB’de 13.94 ABC1’de 13.59 Total’de 9.93 oranında reyting alarak en yakın rakibini ikiye katladı.

İbn-i Arabi’den Olay Sahne

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul” da bu hafta İbn-i Arabi hazretlerinin (Osman Soykut) Geyikli’ye (Kaptan Gürman) insan olmanın ayrıcalıklarını anlattığı sahne geceye damgasını vurdu. Geyikli’nin “İnsan kimdir efendim” sorusuna “Allah’ın yeryüzündeki mührüdür” diye cevap veren İbn-i Arabî hazretleri replikleri geceye damgasını vururken sosyal medyada da en çok konuşulan ve paylaşılan sahne oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin