Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından benzer bir proje daha geliyor!

TRT1 ekranlarının uzun soluklu dizisinin yapımcısından yeni proje müjdesi.

Merve Mutlu
31 Temmuz 2019 - 11:39
Magazin

Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın rol aldığı ve yayınlandığı 5 sezon boyunca TRT1 ekranlarında reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı, dizinin final yapması ile yeni bir proje için kolları sıvadı. 

19-07/30/dir.jpg

Bozdağ Film'den Mehmet Bozdağ yapımcılığında ekranlarda uzun soluklu bir macera yaşayan ve kapattığımız son sezonda ekranlara veda ederek yerini dönemsel sıralama olarak Osman Bey'e devreden Diriliş Ertuğrul, finalinin ardından da kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. Televizyon ekranlarında Diriliş Osman adı ile devam projesi yapılacağı müjdesinin ardından bir müjde daha yapımcı Bozdağ tarafından paylaşıldı. 

19-07/30/turkler.png

Yine bir dönem projesi hazırlayan Bozdağ bu kez 'Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı' adlı film projesinin müjdesini verdi. Senaryosunu Bozdağ'ın, Atilla Engin'le birlikte kaleme aldığı yapımın yönetmen koltuğunda da Kamil Aydın oturacak. "Yeni filmimiz.. Sefer bizden zafer Allah’tan!" sözleri ile takipçilerine duyuru yapan Bozdağ'ın filminde kimlerin oynayacağı merak edilirken adı geçen ilk isim Kadın dizisinde Şirin karakterini canlandıran Seray Kaya oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin