Erkenci Kuş final ön izlemesi yayınlandı! Sevilen dizi bitiyor...

Erkenci Kuş dizisinde final heyecanına sayılı gün kaldı! Sevilen dizinin final bölümünden ön izleme paylaşıldı!

Nurşah
31 Temmuz 2019 - 11:02
Yeni Bölüm

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in yer aldığı sevilen dizi Erkenci Kuş final yaparak izleyicilerine veda etmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yaz sezonunda Star Tv'de ekran macerasına başlayan dizinin vedası izleyicilerini oldukça üzecek gibi görünüyor...

19-07/31/erkenci-kus-bitiyor.jpg

Erkenci Kuş final ön izlemesi yayınlandı!

Geçtiğimiz yaz sezonunda başlayan ve gösterdiği başarı ile ismini güncel sezona da yazdırmayı başaran Erkenci Kuş'ta artık yolun sonuna gelindi. Erkenci Kuş 6 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de Star Tv'de yayınlanacak olan 51. bölümü ile final yaparak izleyicilerine veda edecek. 

19-07/31/erkenci-kus-final-on-izleme.jpg

Dizinin yayınlanacak olan yeni ve son bölümünden bir ön izleme videosu ise izleyici ile paylaşıldı. Sanem ile Can'ın yaşanan her şeyden sonra ulaştıkları mutlu sonu gözler önüne serecek olan Erkenci Kuş final bölümü ile tüm düğümleri çözecek ve izleyicilerine muhteşem bir bölümle veda edecek.

Erkenci Kuş final bölümü ön izleme videosu

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin